FysMed-klinikken er en privat poliklinikk med offentlig avtale for fysikalskmedisinske lidelser i Trondheim og sorterer under spesialisthelsetjenesten i Helse Midt-Norge RHF.

Klinikken har drevet siden 1995 og holder til i egne lokaler på Øya i Trondheim, i Gudruns gate 9 rett ved St. Olav Hospital.

 

Tverrfaglig poliklinikk:

Vi tilbyr spesialistutredning til et bredt utvalg av pasientgrupper. Helt siden oppstart i 1995 har vi vært en tverrfaglig ryggpoliklinikk som etter hvert har utvidet tilbudet til stadig flere og større brukergrupper.

Vi utreder og behandler de fleste muskel- og skjelett-tilstander som rygg-/nakkelidelser, skulder- og armlidelser, kvinner med bekkensmerter, generaliserte smerter og sammensatte lidelser.

Vi har også en egen overvektspoliklinikk hvor vi  jobber med våre tverrfaglige resurser i utredning og langsiktig oppfølging med mål om å etablere varige endringsprosesser innen livsstil, kosthold og trening. Erfaringene så langt med dette tilbudet er meget lovende.

 

 

Vi gjorde en kontrollert studie på effekten av vår behandling og fikk denne publisert i”Journal of Rehabilitation medicin” i 2004. Du finner denne artikkelen her (Artikkel fra Journal of Rehabilitation Medicine).

 

Vår tverrfaglighet består av leger, fysioterapeuter,  psykologer og ernæringsfysiologer og hvor alle disse personalresursene jobber sammen, med de samme pasientene gjennom hele behandlings- og rehabiliteringsprosessen.

 

For å komme til oss må du være henvist enten fra din fastlege, fra sykehus, andre spesialister, bedriftslege, kiropraktor eller manuellterapeut. Det er ikke mulig å bestille time hos oss direkte.

 

 

Vi som jobber her:

 

    Sturla

Sturla Storrø (overlege, spes. fysmed)      Henrik Richter Hammeren (lege)      Eivor Kristin Hoff (lege)

 

  Ole ErikBjørgeJanne

 Ole Erik Furuberg (fysioterapeut)     Bjørge Christiansen (fysioterapeut)      Janne Moen Storrø (fysioterapeut)

 

Liv-MiriamToneMette

Liv-Miriam Nordtømme (fysioterapeut)      Tone Høiås (fysioterapeut)      Mette Ingebrigtsen (fysioterapeut)

 

    Anita

 Anita Lindstad (legesekretær)